O nama


Tvrtka "PRECIZ" osnovana je 1986. god. sa sjedištem u Brdovcu, 20 km zapadno od Zagreba, na temeljima obiteljske zanatska radionice, a započinje s izradom strojnih dijelova za potrebe prehrambene indzustrije.

U prijeratnom periodu postaje jedini proizvođač elektromagnetskih spojki i kočnica, jednosmjernih ležajeva i pužnica za fino doziranje u Hrvatskoj te nalazi tržište po cijeloj bivšoj Jugoslaviji kao: FRANCK Zagreb, PODRAVKA Koprivnica, DROGA Portorož, CENTROPROIZVOD Beograd, CRNAGORACOOP Podgorica, VISPAK Sarajevo i dr.

Razvojem i usvajanjem novih dijelova i sklopova te izobrazbom visokostručnih kadrova, postaje sposobna izvršiti generalne remonte na strojevima za doziranje praškastih tvari te u periodu 1993-1997. god. vrši remonte i velike popravke na strojevima Rovema, Hamac-Hansella, Bosch za naše tvornice HERBOS Sisak i FRANCK Zagreb.
U suradnji s firmom KONČAR Mjerni transformatori, 1998. konstruira i isporučuje prototip industrijske peći za želiranje koja se koristi u procesu proizvodnje epoksidnih transformatora. Slijedeće godine preko KONČAR MJT isporučuje kompletnu liniju od 7 peći u Iran, a 2002. god. u sam KONČAR MJT.

Danas "PRECIZ" broji 5 specijaliziranih djelatnika koji su zajednički tim od 1988. god., a združuje ih znanje i afinitet prema visokoj kvaliteti kojeg prenose na svoje proizvode.

Temeljem naših dosadašnjih referenci i našeg odnosa prema proizvodnim zadacima sigurni smo da ćemo i u budućnosti opravdati Vaše povjerenje!
vl. Katušić Krešimir dipl.ing.stroj